Ocenenie privátnej zubnej praxe - Hudiková, Dana; Šmídová, Radana, 1977-; Horák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cieľom diplomovej práce je určenie hodnoty privátnej zubnej praxe so sídlom na Slovensku k 31.12.2017. Teoretická časť zhrňuje základné informácie o zdravotníctve na Slovensku a jeho financovaní, analyzuje právne formy výkonu činnosti stomatológa a rieši možnosti predaja stomatologických praxí. Na začiatku praktickej časti je uvedený popis predmetu ocenenia, nasleduje finančná a strategická analýza, prognóza generátorov hodnôt a finančný plán. Práca je zakončená ocenením stomatologickej praxe a stanovením výsledného odhadu jej trhovej hodnoty.
Vedoucí práce: Radana Šmídová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses