Trestní právo Evropské unie - Jelínek, Jiří, 1955-; Gřivna, Tomáš, 1975-; Romža, Sergej; Tlapák Navrátilová, Jana, 1973-; Syková, Anna (Praha : Leges, 2019)
Monografie poskytuje podrobný přehled o nejdůležitějších právních normách a institucích Evropské unie v oblasti trestního práva.
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
Částečně souběžný anglický text, české a anglické resumé
Keywords: trestní právo; evropské právo; země Evropské unie; kolektivní monografie; criminal law; European law; European Union countries; collective monographs