Analýza vývoje úvěrů obyvatelstva v ČR - Zotov, Semyon; Dvořák, Petr, 1960-; Kučerová, Adéla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Diplomová práce s názvem Analýza vývoje úvěrů obyvatelstva v České republice se zabývá zadlužeností českých domácností. První část práce se věnuje teoretickým poznatkům, které úzce souvisejí se zadlužeností domácností. Jsou zde vysvětleny pojmy jako zadluženost, spotřebitelské úvěry, hypoteční úvěry apod. Praktická část práce se věnuje analýze zadluženosti českých domácností a analýze spotřebitelských a hypotečních úvěrů u bankovních finančních institucí. V závěru praktické části je uveden příklad hypotečního úvěru dle nových podmínek stanovených Českou národní bankou.
Vedoucí práce: Petr Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses