Nadväznosť manažérskych informačných systémov na objednávkový proces v elektronickom obchode - Plško, Lukáš; Přibil, Jiří, 1977-; Přibyl, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Diplomová práca ,,Nadväznosť podnikových informačných systémov na objednávkový proces v elektronickom obchode“ sa zaoberá problematikou, ktorú priniesol vývoj nových technológii používaných v oblasti elektronického obchodovania.Prvá časť práce sa zaoberá postupným oboznámením s problematikou e-business a ostatných systémoch, ktoré sú obsiahnuté v téme e-business. Ďalšia časť teórie sa zaoberá informačnými systémami v riadení, na ktoré postupne nadväzuje ich využitie v elektronických obchodoch.Praktická časť práce sa zaoberá problematikou objednávkového procesu. Objednávkový proces bol analyzovaný na základe marketingového výskumu, ktorý bol zameraný na túto problematiku.Cieľom práce je zistiť ako sa zmenilo vnímanie respondentov zameraných na správanie sa pri objednávkovom procese na e-shopoch v rokoch 2016 a 2019.
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2020
Keywords: elektronický obchod; elektronické podnikání; informační systémy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; electronic commerce; electronic business; information systems; master's theses