Nové typy pojistných produktů - Nováková, Miroslava; Ducháčková, Eva, 1958-; Štok, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato diplomová práce s názvem Nové typy pojistných produktů má za úkol představit a analyzovat nové produkty na pojistných trzích, se kterými pojišťovny přicházejí v důsledku měnících se trendů na těchto trzích. V první kapitole jsou jednotlivé trendy více přiblíženy a rozebrány. Jedná se především o všeobecné zavádění technologií, regulace trhů a demografické změny. V dalších kapitolách jsou již analyzovány jednotlivé produkty, jež nově vznikly či byly přepracovány v důsledku aktuálních potřeb trhu.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses