Zaisťovníctvo, základy zaisťovacieho účtovníctva a ich aplikácia v programe SAP - Velická, Karin (2020)
Hlavnou témou bakalárskej práce je zaisťovníctvo a účtovníctvo v zaisťovni. V prvej časti práce sa zameriavam na charakteristiku zaistenia, jej typy a taktiež na podrobný opis foriem zaistenia. Potom v práci popíšem spoločnosť VIG RE Zajišťovna, a. s. a v skratke aj jej materskú spoločnosť VIG. Práca predstavuje nielen teoretické využitie programu SAP, ale aj praktické. Záver je venovaný vyhodnoteniu role SAP v sfére zaisťovníctva.