Zaisťovníctvo, základy zaisťovacieho účtovníctva a ich aplikácia v programe SAP - Velická, Karin; Ducháčková, Eva, 1958-; Šubová, Iveta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Hlavnou témou bakalárskej práce je zaisťovníctvo a účtovníctvo v zaisťovni. V prvej časti práce sa zameriavam na charakteristiku zaistenia, jej typy a taktiež na podrobný opis foriem zaistenia. Potom v práci popíšem spoločnosť VIG RE Zajišťovna, a. s. a v skratke aj jej materskú spoločnosť VIG. Práca predstavuje nielen teoretické využitie programu SAP, ale aj praktické. Záver je venovaný vyhodnoteniu role SAP v sfére zaisťovníctva.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses