Fundamentální a technická analýza akcie ČEZ - Táborský, Jan (2020)
Diplomová práce na téma „Fundamentální a technická analýza akcie ČEZ“ podává současný pohled na tržní cenu sledované akcie. V první části práce jsou představeny nástroje fundamentální a technické analýzy. Ve druhé části práce jsou tyto nástroje aplikovány na akcii ČEZ za účelem vytvoření investičního doporučení.