Fundamentální a technická analýza akcie ČEZ - Táborský, Jan; Plíva, Rostislav; Juhászová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Diplomová práce na téma „Fundamentální a technická analýza akcie ČEZ“ podává současný pohled na tržní cenu sledované akcie. V první části práce jsou představeny nástroje fundamentální a technické analýzy. Ve druhé části práce jsou tyto nástroje aplikovány na akcii ČEZ za účelem vytvoření investičního doporučení.
Vedoucí práce: Rostislav Plíva
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses