Současný trend v oblasti korporátního pojištění - Tisová, Petra (2020)
Diplomová práce se zaměřuje na změny ve vývoji pojistného trhu v České republice za posledních třicet let a definuje propojenosti a zákonitosti mezi jeho jednotlivými subjekty z hlediska teoretického a praktického. Vyúsťuje do konkretizace korporátního pojištění a jeho specifik ve smyslu důležitosti a nezbytnosti pojišťovacích zprostředkovatelů – makléřů, což následně potvrzují tři zmíněné pojistné programy realizované jedním z nich.