Současný trend v oblasti korporátního pojištění - Tisová, Petra; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Štok, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Diplomová práce se zaměřuje na změny ve vývoji pojistného trhu v České republice za posledních třicet let a definuje propojenosti a zákonitosti mezi jeho jednotlivými subjekty z hlediska teoretického a praktického. Vyúsťuje do konkretizace korporátního pojištění a jeho specifik ve smyslu důležitosti a nezbytnosti pojišťovacích zprostředkovatelů – makléřů, což následně potvrzují tři zmíněné pojistné programy realizované jedním z nich.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses