Fundamentální analýza akcie Amazon.com, Inc. - Kuvshinov, Daniil (2020)
Tato bakalářská práce je věnována fundamentální analýze akciového titulu známé společnosti Amazon.com Inc. Proces analýzy je rozdělen do tří úrovní. První úroveň je globální fundamentální analýza, jež zkoumá dopad hlavních makroekonomických ukazatelů na pohyb akciového kurzu. Druhou úrovní je analýza odvětví, ve kterém analyzovaná společnost působí. Poslední část je věnována firemní analýze a výpočtu vnitřní hodnoty akcií Amazon.com Inc. Výsledkem práce je investiční doporučení na základě provedené analýzy.