Fundamentální analýza akcie Amazon.com, Inc. - Kuvshinov, Daniil; Musílek, Petr, 1965-; Juhászová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato bakalářská práce je věnována fundamentální analýze akciového titulu známé společnosti Amazon.com Inc. Proces analýzy je rozdělen do tří úrovní. První úroveň je globální fundamentální analýza, jež zkoumá dopad hlavních makroekonomických ukazatelů na pohyb akciového kurzu. Druhou úrovní je analýza odvětví, ve kterém analyzovaná společnost působí. Poslední část je věnována firemní analýze a výpočtu vnitřní hodnoty akcií Amazon.com Inc. Výsledkem práce je investiční doporučení na základě provedené analýzy.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses