Analýza a komparace pojistných trhů ČR, Slovenska a Velké Británie - Bláha, Tomáš; Ducháčková, Eva, 1958-; Silberhornová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem bakalářská práce na téma „Analýza a komparace pojistných trhů ČR, Slovenska a Velké Británie“ je komparace vybraných pojistných trhů na základně předchozí analýzy vývoje vybraných ukazatelů. V první kapitole je nastíněna základní teorie týkající se pojistného trhu. Následující části jsou zaměřeny na charakteristiku a analýzu vývoje pojistných trhů ve vybraných státech. Jako sledované období pro většinu ukazatelů je zvoleno období mezi roky 2004 a 2018. V závěrečné části je provedena komparace vybraných absolutních a poměrových ukazatelů s hodnocením vývoje pojistných trhů za sledované období.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses