Energetický zákon : komentář - Zdvihal, Zdeněk, 1978-; Svěráková, Jana, 1987-; Med, Jakub, 1986-; Osadská, Jana, 1982-; Česko (V Praze : C.H. Beck, 2020)
Komentované znění energetického zákona.
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
Keywords: energetika; Česko; zákony; komentáře; energy industries; Czechia; laws; commentaries