Strategická a finanční analýza firmy H+S BUSSI, s.r.o. - Schmiegerová, Jitka; Holečková, Jaroslava; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Diplomová práce se zabývá problematikou finanční a strategické analýzy, která byla aplikována na autobusovou společnost H+S Bussi s.r.o. v průběhu let 2013 až 2017. Práce je rozdělena na dvě půlky, teoretickou a praktickou. V první půlce je teoreticky popsána finanční a strategická analýza a její metody. V úvodu druhé půlky práce je představena společnost H+S Bussi, následuje aplikace teoretických poznatků na vybranou společnost, současně je představena i konkurenční společnost Gumdrop s.r.o., která je využita k porovnání dosažených výsledků.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses