Návrhové přestupky - Horzinková, Eva, 1951-; Fiala, Zdeněk (Praha : Leges, 2013)
Hmotněprávní a procesněprávní aspekty návrhových přestupků.
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
České a anglické resumé
Keywords: návrhové přestupky; přestupky; řízení o přestupcích; Česko; monografie; suggestion infringements; contraventions (criminal law); contravention proceedings; Czechia; monographs