Finanční plánování ve farmaceutickém průmyslu : případová studie - Kovářová, Kateřina; Šmídová, Radana, 1977-; Bečička, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato diplomová práce se zabývá finančním plánováním, konkrétně principy a metodami finančního plánování, krátkodobým a dlouhodobým plánem a kontrolou plánu. Pro účel aplikace uvedené teorie je v práci představena farmaceutická společnost XY s.r.o., konkurenti společnosti i farmaceutický průmysl obecně. Na základě finanční analýzy společnosti XY s.r.o. pro roky 2013 až 2017 a cílů společnosti je vypracován krátkodobý a dlouhodobý plán pro roky 2018 až 2020. V závěru práce je provedena kontrola plánu a jsou společnosti XY s.r.o. navrhnuta doporučení v oblasti finančního plánování.
Vedoucí práce: Radana Šmídová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses