Získávání a kariérní růst zaměstnanců s důrazem na bankovní instituci - Soukupová, Nikola (2020)
Cílem diplomové práce je analyzovat proces získávání zaměstnanců a zhodnotit možnosti kariérního růstu ve vybrané bankovní instituci. Práce se skládá z literární rešerše a aplikační části. Literární rešerše definuje důležité pojmy spojené se získá-váním, výběrem a kariérním růstem zaměstnanců. Je zpracována dle odborné literatury, která obsahuje knihy a články. Aplikační část začíná představením vy-brané bankovní instituce. K analýze získávání a výběru zaměstnanců je využito informací z interních dokumentů společnosti, neřízených rozhovorů a zúčastněného pozorování. Dále tato část obsahuje dotazníkové šetření, které vnáší do problematiky pohled také z druhé strany – od zaměstnanců. Práce je zakončena diskusí výsledků a doporučeními, která mohou proces získávání zefektivnit a zvýšit zájem zaměstnanců o kariérní růst.