Získávání a kariérní růst zaměstnanců s důrazem na bankovní instituci - Soukupová, Nikola; Hejda, Jan, 1955-; Šrámková, Kristýna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Cílem diplomové práce je analyzovat proces získávání zaměstnanců a zhodnotit možnosti kariérního růstu ve vybrané bankovní instituci. Práce se skládá z literární rešerše a aplikační části. Literární rešerše definuje důležité pojmy spojené se získá-váním, výběrem a kariérním růstem zaměstnanců. Je zpracována dle odborné literatury, která obsahuje knihy a články. Aplikační část začíná představením vy-brané bankovní instituce. K analýze získávání a výběru zaměstnanců je využito informací z interních dokumentů společnosti, neřízených rozhovorů a zúčastněného pozorování. Dále tato část obsahuje dotazníkové šetření, které vnáší do problematiky pohled také z druhé strany – od zaměstnanců. Práce je zakončena diskusí výsledků a doporučeními, která mohou proces získávání zefektivnit a zvýšit zájem zaměstnanců o kariérní růst.
Vedoucí práce: Jan Hejda
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses