Marketingová strategie Českých aerolinií, a.s. - Juriš, Petr (2020)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií Českých aerolinií, a.s. Hlavním cílem práce je představit současnou marketingovou strategii Českých aerolinií, a.s., poukázat na její klady a zápory a předložit náměty na její zefektivnění. Práce je členěna do čtyř kapitol. První kapitola je věnována marketingu v obecné rovině a představuje teoretické východisko pro další části. Ve druhé kapitole je provedena aplikace marketingové mixu a situační analýzy na společnost. Třetí kapitolu představuje vlastní dotazníkové šetření. Čtvrtá kapitola obsahuje autorova doporučení k optimalizaci marketingové strategie Českých aerolinií, a.s. na základě získaných dat.