Marketingová strategie Českých aerolinií, a.s. - Juriš, Petr; Postler, Milan, 1960-; Borková, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií Českých aerolinií, a.s. Hlavním cílem práce je představit současnou marketingovou strategii Českých aerolinií, a.s., poukázat na její klady a zápory a předložit náměty na její zefektivnění. Práce je členěna do čtyř kapitol. První kapitola je věnována marketingu v obecné rovině a představuje teoretické východisko pro další části. Ve druhé kapitole je provedena aplikace marketingové mixu a situační analýzy na společnost. Třetí kapitolu představuje vlastní dotazníkové šetření. Čtvrtá kapitola obsahuje autorova doporučení k optimalizaci marketingové strategie Českých aerolinií, a.s. na základě získaných dat.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses