Finanční analýza firmy A. W., spol. s r. o. - Nguyen, Phuong Thao; Dufková, Eva; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této bakalářské práce je zjištění finančního zdraví společnosti A. W., spol. s r. o. pomocí finanční analýzy za období 2014–2018 a porovnání jak s konkurenčními společnostmi, tak i s odvětvím CZ-NACE 10.5. Práce je kombinací metodické a praktické části. V metodické části jsou popsány jednotlivé ukazatele. V této části je také vysvětlena terminologie a popsány jednotlivé postupy a vzorce. V praktické části jsou aplikovány vybrané ukazatele a pomocí interpretace výsledných hodnot jsou srovnány s hodnotami vybraných konkurenčních společností a s odvětvím.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses