Nastavení a uživatelská podpora úloh finančního řízení v systému SAP - Blažek, Martin; Pour, Jan; Muška, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Diplomová práce na téma Nastavení a uživatelská podpora úloh finančního řízení v systému SAP je zaměřena na podání komplexního pohledu na řešení jednotlivých úloh finančního řízení podniku v modulech pro finanční řízení a controlling v systému SAP. Práce se dále zaměřuje na důležitosti analýzy, která předchází každé činnosti, se kterými se analytik při nastavení jednotlivých úloh, setkává.Hlavním cílem práce je analyzovat problematiku finančního řízení firmy z pohledu důležitosti jednotlivých úloh a nastavit systém tak, aby splňoval identifikované požadavky na finanční řízení firmy. Hlavní cíl práce se skládá z dílčích cílů, které je nutné splnit. Prvním z dílčích cílů je provést kvalitní analýzu úloh finančního řízení firmy. Vstupním předpokladem analýzy budou analytické otázky, které budou zodpovězeny pomocí customizace a praktických zkušeností autora z mnoha analytických činností. Dalším dílčím cílem práce je přiblížení činností byznys analytika, který kromě customizace provádí další řadu činností.Závěrem práce je komplexní přehled řešení jednotlivých úloh finančního řízení za pomoci customizace v SAP ERP.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses