PR komunikace společnosti NMS Market Research - Houda, Jan (2020)
Tato diplomová práce řeší PR komunikaci agentury NMS Market Research. Cílem bylo zhodnotit její efektivitu po dobu spolupráce s agenturou PR.Konektor. Na základě analýzy komunikace v médiích a na sociálních sítích byla zjištěna kvalitně odvedená práce agentury s uspokojivými výsledky nad rámec smluvených cílů.