PR komunikace společnosti NMS Market Research - Houda, Jan; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Postler, Milan, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato diplomová práce řeší PR komunikaci agentury NMS Market Research. Cílem bylo zhodnotit její efektivitu po dobu spolupráce s agenturou PR.Konektor. Na základě analýzy komunikace v médiích a na sociálních sítích byla zjištěna kvalitně odvedená práce agentury s uspokojivými výsledky nad rámec smluvených cílů.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses