Efektivita zajištění dluhů s důrazem na výkon práv ze zástavního práva - Szewczyková, Julie; Hásová, Jiřina, 1954-; Kříž, Radim, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Diplomová práce se věnuje způsobům zajištění a utvrzení dluhů. První a druhá část práce se zaměřuje na teoretické vymezení jednotlivých institutů. Třetí část podrobně analyzuje veškerá práva a povinnosti vycházející ze zástavního práva. Poslední čtvrtá část se zaměřuje na samotný postup zástavního věřitele při jeho výkonu zástavního práva.
Vedoucí práce: Jiřina Hásová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses