Fluktuace v podnicích cestovního ruchu - Boumová, Romana; Žufan, Jan; Hyan, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Diplomová práce se zabývá problematikou fluktuace a motivace pracovníků na back-office pozicích v hotelnictví. Shrnuje obecné informace o organizačním uspořádání personálu v hotelu a některá specifika zaměstnávání v oboru hotelnictví. Dále se zabývá vybranými tématy z oboru personalistiky (odměňování, fluktuace, employer branding a personální marketing). Odpovědi na otázky stanovené v úvodu pomáhá odhalit primární a sekundární výzkum. V závěru jsou na základě zjištění stanoveny možnosti pro nápravu nejčastějších problémů a další doporučení pro oblast personálního řízení.
Vedoucí práce: Jan Žufan
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses