Komunikační strategie Fakulty mezinárodních vztahů na Instagramu - Hronová, Eliška (2020)
Cílem bakalářské práce je analýza komunikační strategie Fakulty mezinárodních vztahů, Vysoké školy ekonomické v Praze se zaměřením na Instagram a srovnání komunikační strategie FMV s vybranými českými a zahraničními instagramovými účty. Součástí práce jsou návrhy ke zlepšení komunikace na instagramovém účtu FMV a vyhodnocení dotazníku spokojenosti s Instagramem FMV.V teoretické části se práce zabývá pojmy jako je marketingový mix, komunikační mix, internetový marketing a komunikace na internetu. Dále je v teoretické části prezentována komunikační strategie vybraných českých univerzit, jsou tam popsané vybrané sociální sítě, především sociální sít Instagram a jeho hlavní funkce. V praktické části je popsána komunikační strategie Fakulty mezinárodních vztahů a Studentský PR tým FMV, který se o komunikaci na FMV stará. V praktické části je dále provedena komparace komunikační strategie FMV na Instagramu a komunikace vybraných českých a zahraničních univerzit.