Komunikační strategie Fakulty mezinárodních vztahů na Instagramu - Hronová, Eliška; Sadílek, Tomáš; Lipavská, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cílem bakalářské práce je analýza komunikační strategie Fakulty mezinárodních vztahů, Vysoké školy ekonomické v Praze se zaměřením na Instagram a srovnání komunikační strategie FMV s vybranými českými a zahraničními instagramovými účty. Součástí práce jsou návrhy ke zlepšení komunikace na instagramovém účtu FMV a vyhodnocení dotazníku spokojenosti s Instagramem FMV.V teoretické části se práce zabývá pojmy jako je marketingový mix, komunikační mix, internetový marketing a komunikace na internetu. Dále je v teoretické části prezentována komunikační strategie vybraných českých univerzit, jsou tam popsané vybrané sociální sítě, především sociální sít Instagram a jeho hlavní funkce. V praktické části je popsána komunikační strategie Fakulty mezinárodních vztahů a Studentský PR tým FMV, který se o komunikaci na FMV stará. V praktické části je dále provedena komparace komunikační strategie FMV na Instagramu a komunikace vybraných českých a zahraničních univerzit.
Vedoucí práce: Tomáš Sadílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses