Marketingová a komunikační strategie společnosti ABOUT YOU na českém trhu - Suková, Adéla; Sadílek, Tomáš; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cílem této diplomové práce je analyzovat marketingovou a komunikační strategii internetového obchodu ABOUT YOU na českém trhu. Cílem je rovněž prezentovat různé návrhya doporučení, jež by mohly vést k celkovému zlepšení a zefektivnění z hlediska komunikační strategie. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část, přičemž v první části jsou vymezeny základní teoretické pojmy a modely, které jsou klíčové k pochopení celkové problematiky marketingové a komunikační strategie. Jedná se například o teoretické ukotvení marketingu, marketingového mixu a ostatních pojmů souvisejících s tématem této diplomové práce. Praktická část začíná obecným představením společnosti ABOUT YOU, a následně jsou v práci využity vybrané aplikované modely z teoretické části. Stěžejním bodem v praktické části je dotazníkové šetření, jehož výstupy spolu s návrhy a doporučeními by mohly pomoci zefektivnit a vylepšit dosavadní strategii ABOUT YOU.
Vedoucí práce: Tomáš Sadílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses