Individuální vzdělávání na středních ekonomických školách - Černáč, Miroslav (2020)
Bakalářská práce pojednává o individuálním (domácím) vzdělávání na primárním a sekundárním stupni v České republice. Teoretická část vymezuje pojem individuální vzdělávání a na příkladu Školy Březová ukazuje, jak tato forma výuky funguje a na čem je založena. V praktické části autor analyzuje za pomoci dotazníkového šetření pohled na neprezenční formy studia. Na základě těchto odpovědí a vlastních zkušeností autor sestavil návrh na implementaci individuálního vzdělávání na střední ekonomické školy s úmyslem zavést tam tuto formu, protože v současnosti tato forma není legislativně na středních školách upravena a existuje tak pouze na primárním stupni.