Individuální vzdělávání na středních ekonomických školách - Černáč, Miroslav; Berková, Kateřina, 1984-; Vacínová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Bakalářská práce pojednává o individuálním (domácím) vzdělávání na primárním a sekundárním stupni v České republice. Teoretická část vymezuje pojem individuální vzdělávání a na příkladu Školy Březová ukazuje, jak tato forma výuky funguje a na čem je založena. V praktické části autor analyzuje za pomoci dotazníkového šetření pohled na neprezenční formy studia. Na základě těchto odpovědí a vlastních zkušeností autor sestavil návrh na implementaci individuálního vzdělávání na střední ekonomické školy s úmyslem zavést tam tuto formu, protože v současnosti tato forma není legislativně na středních školách upravena a existuje tak pouze na primárním stupni.
Vedoucí práce: Kateřina Berková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: vzdělávání v ekonomických předmětech [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses