Podnikatelský plán : Založení bistra s doplňkovým sortimentem - Mertová, Jana (2020)
Cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu, jako podkladu pro rozhodnutí, zda bude tento plán životaschopný nebo ne. Práce je rozdělena na část teoretickou, kde jsou vysvětleny a uvedeny všechny informace a náležitosti, které se týkají sestavování a prezentace podnikatelského plánu, a na část praktickou, která představuje podnikatelský plán samotný.