Podnikatelský plán : Založení bistra s doplňkovým sortimentem - Mertová, Jana; Zadražilová, Dana, 1958-; Zadražil, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu, jako podkladu pro rozhodnutí, zda bude tento plán životaschopný nebo ne. Práce je rozdělena na část teoretickou, kde jsou vysvětleny a uvedeny všechny informace a náležitosti, které se týkají sestavování a prezentace podnikatelského plánu, a na část praktickou, která představuje podnikatelský plán samotný.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses