PR strategie neziskové organizace - Nešporová, Tereza (2020)
Diplomová práce se věnuje PR strategii zvolené organizace v neziskovém sektoru. Cílem práce je popis, analýza a navržení zlepšení stávající strategie neziskové organizace RUAH. Práce je zaměřena na PR aktivity, které organizace používá k naplnění svých vytyčených cílů. Informace o jednotlivých aktivitách organizace byly získány prostřednictvím polostrukturovaných rozhovorů, monitoringu online médií, analýzy přijatých darů, analýzy dokumentů poskytnutých organizací a analýzy nástrojů Facebook Insights a Google Analytics. Závěr práce obsahuje navržení konkrétních kroků ke zlepšení celkové strategie a zavedení zcela nových prvků a aktivit do komunikace organizace. Přínosem práce je také realizace kampaně „Den doma o Vánocích“, která organizaci ukázala praktický způsob využití moderních technologií.