Úspěšná strategie PPC reklamy a reklamy na sociálních sítích v platformách Facebook a Google - Kossakowski, Lukáš (2020)
Cílem práce je nalezení úspěšné strategie PPC reklamy a reklamy na sociálních sítích v platformách Facebook a Google. Kampaň bude nastavena pro elektronický obchod zabývající se prodejem vybavení na outdoorové sporty a aktivity. Konkrétně bude kampaň, na základě přání majitele obchodu, zaměřena na kategorii jízdních kol. Nasta-vení proběhne s využitím teoretických znalostí získaných z dostupných zdrojů. Výkon a efektivita jednotlivých reklam budou analyzovány průběžně. Na základě průběžné ana-lýzy budou přijímána příslušná opatření. Po konci kampaně proběhne také celkové zhodnocení a závěrečná analýza všech nasbíraných dat. Na základě této analýzy budou vytvořena doporučení pro budoucí nastavení obdobné kampaně.