Úspěšná strategie PPC reklamy a reklamy na sociálních sítích v platformách Facebook a Google - Kossakowski, Lukáš; Hesková, Marie, 1948-; Foret, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Cílem práce je nalezení úspěšné strategie PPC reklamy a reklamy na sociálních sítích v platformách Facebook a Google. Kampaň bude nastavena pro elektronický obchod zabývající se prodejem vybavení na outdoorové sporty a aktivity. Konkrétně bude kampaň, na základě přání majitele obchodu, zaměřena na kategorii jízdních kol. Nasta-vení proběhne s využitím teoretických znalostí získaných z dostupných zdrojů. Výkon a efektivita jednotlivých reklam budou analyzovány průběžně. Na základě průběžné ana-lýzy budou přijímána příslušná opatření. Po konci kampaně proběhne také celkové zhodnocení a závěrečná analýza všech nasbíraných dat. Na základě této analýzy budou vytvořena doporučení pro budoucí nastavení obdobné kampaně.
Vedoucí práce: Marie Hesková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses