Specifika obchodu a podnikání v Nizozemsku na příkladu vybraných firem - Janáčková, Dita; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Bakalářská práce se věnuje Nizozemsku a jeho specifikům v obchodu a podnikání. Hlavním cílem práce je podání uceleného obrazu s důrazem na obecné zhodnocení této země, její kulturní specifika ve srovnání s Českou republikou a z toho vyplývající doporučení pro české firmy, jež plánují s Nizozemskem spolupracovat nebo se případně chtějí inspirovat pro své vlastní podnikání. Práce využívá metod PEST a SWOT analýzy, informace jsou doplněny poznatky z hloubkového rozhovoru a dotazníkových šetření.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses