Italsko-česká obchodní a průmyslová komora - Quant, Filip; Müller, Štěpán, 1945-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat a charakterizovat činnost Italsko-české smíšené obchodní a průmyslové komory, její fungování na českém trhu a přínos pro její členské společnosti. Hlavní pozornost je věnována širokému spektru služeb, které komora svým členům a klientům nabízí. První kapitola se zaměřuje na vzájemné obchodní vztahy mezi Itálií a Českou republikou. Součástí této kapitoly je stručná charakteristika geografického, ekonomického a kulturního prostředí v Itálii. Od druhé kapitoly je již práce plně zaměřena na Italsko-českou obchodní komoru a její aktivity. Ve druhé kapitole se práce věnuje výkonným orgánům komory a popisuje členství v komoře. Třetí, poslední kapitole práce přibližuje činnosti komory, především v oblasti podpory obchodní činnosti a pořádaní akcí.
Vedoucí práce: Štěpán Müller
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses