Výrobní a prodejní koncept společnosti IKEA s příhlédnutím k CSR - Macigová, Jana (2020)
Diplomová práce si klade za cíl charakterizovat výrobní a prodejní koncept společnosti IKEA s přihlédnutím k CSR. V teoretické části práce je představena společnost IKEA od historie až po současnou situaci. Podstatou stěžejních kapitol je samotná analýza výrobního procesu a rozbor prodejního konceptu společnosti mezi lety 2015-2018 s vizemi do budoucna. Práci uzavírá vlastní výzkum CSR aktivit a jejich vnímání ve vybraných obchodních domech IKEA v Čechách, na Slovensku a ve Švédsku a vyhodnocení dotazníkového šetření.