Výrobní a prodejní koncept společnosti IKEA s příhlédnutím k CSR - Macigová, Jana; Müller, Štěpán, 1945-; Procházka, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Diplomová práce si klade za cíl charakterizovat výrobní a prodejní koncept společnosti IKEA s přihlédnutím k CSR. V teoretické části práce je představena společnost IKEA od historie až po současnou situaci. Podstatou stěžejních kapitol je samotná analýza výrobního procesu a rozbor prodejního konceptu společnosti mezi lety 2015-2018 s vizemi do budoucna. Práci uzavírá vlastní výzkum CSR aktivit a jejich vnímání ve vybraných obchodních domech IKEA v Čechách, na Slovensku a ve Švédsku a vyhodnocení dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Štěpán Müller
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses