Tvorba chytrých měst - výzvy a příležitosti - Mdinaradze, Ana (2020)
Tato práce poskytuje obecný přehled o konceptu Smart City a bude zaměřena na jeho nejdůležitější aspekty, jež by měly mít pozitivní dopad na správu města a zároveň by měly pomoci zmenšit náklady, zefektivnit procesy ve městě a občanům města zlepšit životní podmínky.