Analýza a návrh zlepšení marketingové strategie firmy Notino na německém trhu - Polachová, Julie; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Ročková, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cílem diplomové práce je analyzovat současnou marketingovou strategii firmy Notino na německém trhu a následně navrhnout potenciální zlepšení. Práce je členěna do šesti kapitol. První kapitola představuje e-shop Notino. Ve druhé kapitole je přiblížen online beauty průmysl obecně a v Německu. Třetí kapitola obsahuje jednotlivé situační analýzy – Porterovu analýzu pěti sil, PESTE analýzu a analýzu SWOT. Čtvrtá kapitola analyzuje současnou marketingovou strategii e-shopu na německém trhu. Pátá kapitola blíže rozebírá výsledky marketingového výzkumu e-mystery shopping. Závěrem jsou prezentována možná vylepšení marketingové strategie do budoucnosti.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses