Podnikatelský plán studia Funtasia - Strnadová, Michaela (2020)
Bakalářská práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu na založení tanečního studia Funtasia. Cílem práce je zhodnocení, jestli je podnikatelský záměr reálně proveditelný a životaschopný. V teoretické části jsou obsaženy podstatné informace spojené s podnikáním a dále je zde představen podnikatelský plán a jeho struktura. Praktická část se zabývá vypracováním vlastního podnikatelského plánu, jehož součástí je anaýza vnějšího a vnitřního okolí podniku, marketingový i finanční plán. Na závěr je vyhodnocena úspěšnost projektu.