Podnikatelský plán studia Funtasia - Strnadová, Michaela; Sadílek, Tomáš; Andera, Michal, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Bakalářská práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu na založení tanečního studia Funtasia. Cílem práce je zhodnocení, jestli je podnikatelský záměr reálně proveditelný a životaschopný. V teoretické části jsou obsaženy podstatné informace spojené s podnikáním a dále je zde představen podnikatelský plán a jeho struktura. Praktická část se zabývá vypracováním vlastního podnikatelského plánu, jehož součástí je anaýza vnějšího a vnitřního okolí podniku, marketingový i finanční plán. Na závěr je vyhodnocena úspěšnost projektu.
Vedoucí práce: Tomáš Sadílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses