Podnikatelský plán - Míchalová, Jana; Fiala, Roman, 1981-; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Cílem diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu pro založení levandulového statku, který bude pěstovat levanduli lékařskou v režimu ekologického zemědělství. Hlavní částí podnikatelského plánu je analýza makrookolí, mikrookolí a vnitřních zdrojů společnosti. Na základě výsledků těchto analýz jsou stanoveny silné a slabé stránky společnosti, zároveň také její hrozby a příležitosti. Další významnou částí je marketingový plán, který definuje jednotlivé nástroje marketingové komunikace se zákazníky. Za účelem výzkumu postoje k levandulovým produktům a nákupního chování je součástí podnikatelského plánu dotazníkové šetření. Jednu ze stěžejních částí tvoří také finanční plán, který konkretizuje potřebu financí při zahájení podnikání a potvrzuje, zda je podnikatelský záměr ziskový.
Vedoucí práce: Roman Fiala
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses