Podnikatelský plán na založení hostelu - Kotlík, Vojtěch (2020)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou podnikatelského plánu na založení hostelu. Teoretická část pojednává o podnikání a jeho právní úpravě v České republice, službách cestovního ruchu a o podstatě a tvorbě podnikatelského plánu. Praktická část je tvořena samotným podnikatelským plánem na založení hostelu v centru Brna.