Podnikatelský plán na založení hostelu - Kotlík, Vojtěch; Bejdáková, Blanka; Hyan, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou podnikatelského plánu na založení hostelu. Teoretická část pojednává o podnikání a jeho právní úpravě v České republice, službách cestovního ruchu a o podstatě a tvorbě podnikatelského plánu. Praktická část je tvořena samotným podnikatelským plánem na založení hostelu v centru Brna.
Vedoucí práce: Blanka Bejdáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses