Analýza přijetí Průmyslu 4.0 zaměstnanci a možnosti jeho další implementace - Loubová, Lucie; Vašíčková, Veronika; Havel, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku čtvrté průmyslové revoluce, vnímá-ní změn společností a popis základních moderních technologií. Tato oblast je popsána pomocí literárních rešerší, které se zaměřují i na hodnocení efektivnosti investic, jelikož jakékoliv zavedení technologie je vysoce finančně náročné. Analytická část je vypracována ve společnosti Bosch, závod Bosch Diesel s.r.o. v Jihlavě na oddělení Industry 4.0 a IT ve výrobě. Cílem této práce je zjištění povědomí o Industry 4.0. mezi zaměstnanci společnosti, kde na základě analyzovaných informací bude zpracován podklad pro další možné zavedení vybraných technologií tohoto směru. Výstupy práce budou předloženy vedoucímu zmíněného oddělení, který o analýzu projevil zájem.
Vedoucí práce: Veronika Vašíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses